HINNAT JA JÄSENMAKSUT

        Nyt maksuvälineenä käy myös Nimeton.png

Seura tarjoaa tanssiliikuntatunteja jäsenilleen eri tasoilla. Tapahtumissa viemme tanssin myös erityisryhmille, mukaan pääsevät vauvat ja vaarit. Tanssi tekee hyvää sekä ruumiille että sielulle, ikään katsomatta. Järjestämme myös tanssireissuja ja tapahtumia.

Seura voi tarjota kursseja vain jäsenilleen, joten liitythän jäseneksi maksamalla jäsenmaksun ja ilmoittamalla tietosi seuralle.

VOIT kuitenkin käydä YHDEN KERRAN kurssilla tutustumassa ilman että olet jäsen, ja maksaa vain kertamaksun. KOSKEE VAIN VAKITUISIA VIIKKOKURSSEJA, ei teemakursseja yms erityistapahtumia.

JÄSENMAKSUT 2018 

Vuoden 2018 syyskaudella liittyvolle 5€.  Opiskelijat 2.50e Yli 70v ja alle 15 vuotiailta ei jäsenmaksua, jäseneksi pitää kuitenkin liittyä ilmoittamalla tiedot seuralle. Jäsenmaksun voit maksaa kurssien yhteydessä tai tilille:

Tahtoo Tanssia ry FI48 1056 3000 3204 60

VIITE 1601

Jos maksat jäsenmaksun seuran tilille ja et ole ENNESTÄÄN Tahtoo Tanssia Ry:n jäsen, laitathan meille sähköpostissa (antti.lyytikka@pp.inet.fi) tietosi: Nimi, osoite, syntymäaika ja puhelinnumero 

Jäsenmaksun maksettuasi saat halutessasi kuvallisen jäsenkortin 5€:n hintaan. Tilaa kortti toimittamalla valokuva sähköpostitse, tai kuva voidaan ottaa myös kursseilla. Kortilla saat alennuksia mm. useisiin tanssipaikkoihin. http://www.susel.fi/jasenetu.php 
Kortti on voimassa aina yhden kalenterivuoden, uuden vuositarran saat maksettuasi kyseisen vuoden jäsenmaksun.

KURSSIMAKSUT 2018

Kurssimaksu 6 €/hlö/kerta.

Kymppikortti 50 €. (5 €/kerta).

Tanssiliikunta  5 €/kerta. Kymppikortti 40 € 

Liikuntasetelit, Virikesetelit sekä Tyky Kuntosetelit käyvät maksuvälineinä.

kulttuuriseteli.jpg

 kuntoseteli.png

 

liikuntaseteli.jpg